Першому генералу Тернопільщини встановили меморіальну дошку (фото)

Першому генералу Тернопільщини часів Незалежності України Романові Подсаднюку встановили меморіальну дошку.
На пам‘ятно-урочистий захід, що відбувся в обласному центрі на вулиці Стадникової,1, де колись Роман Олександрович мешкав з родиною, зійшлися керівники обласного управління внутрішніх справ, рідні, близькі, товариші, представники влади, духовенства, громадськості.
– Майже чотирнадцять років немає з нами генерала Подсаднюка, – говорили виступаючі.– Важка недуга вирвала з життя велику та щиру людину. Сім’я втратила люблячого сина, чоловіка і батька, товариші – щирого і відданого друга, Тернопільщина – сумлінного й високопрофесійного керівника обласної міліції. Час минає, але не минає нестерпний біль втрати, насамперед для рідних та близьких. Змиритися важко, та життя назад не повернути. Тому маємо зробити усе від нас залежне, щоб пам’ять про цю людину жила у серцях вічно.

       До спогадів, якими ділилися ті, хто працював разом з Романом Подсаднюком, товаришував із ним, додалися слова молитви. На завершення священики освятили меморіальну дошку. Присутні клали квіти, як данину пам’яті тому, кого до цих пір люблять та поважають.

Коментарі вимкнені.