Петро Гоч розказав, як в Тернополі молитимуться за Україну

У Тернополі пройде фестиваль «Молюсь за тебе, Україно!». Відбулось засідання оргкомітету щодо відзначення в області 20-річчя незалежності України.

– У рамках відзначення 20-річчя незалежності ми маємо ще два свята – це 25-річчя відкриття першого Співочого поля України в місті Тернополі та День прапора, – каже заступник голови ТОДА Петро Гоч, який провів засідання. – Відтак в області з 19 по 24 серпня відбуватимуться заходи, присвячені і Дню незалежності і Дню прапора і 25-річчю від дня створення Співочого поля.

В рамках відзначення передбачені і виступи творчих колективів і облаштування  містечка майстрів. Захід буде присвячено 20-річчю незалежності України та 25-річчю відкриття першого Співочого поля України в місті Тернополі. Очікується, що у святі візьмуть участь творчі колективи та митці з різних регіонів України.Планується також запросити на фестиваль Національні професійні колективи України.

На 23 серпня на Театральному майдані Тернополі та в усіх районних центрах, селах та селищах пройдуть урочистості з нагоди відзначення Дня прапора.

«На 24 серпня заплановано велелюдне урочисте зібрання у ПК «Березіль»,  зазначив Петро Гоч. – У рамках святкування 20-річчя незалежності України святкові заходи також відбудуться у кожному районному центрі, селищі та селі на Тернопільщині».

Також під час засідання оргкомітету було обговорено ряд питань, що стосуються забезпечення житлом, харчування та супроводу учасників святкових дійств.

 

Коментарі вимкнені.