Підприємців Тернополя запрошують у Грузію

3-5 травня 2011 року у Тбілісі в готелі Рабіссон за підтримки Німецької Міжнародної Кооперації (GIZ) відбудеться 5-тий Форум Місцевого Економічного Розвитку.

Форум надасть унікальну платформу для обміну цінним досвідом в пошуку ефективних вирішень проблем міста, розроблення нових трендів в економічному культурному і соціальному розвитку і обговорення питань, що стосуються стійкості в контексті системи інноваційних і креативних підходів, які можуть мати міста.  Учасники обмірковуватимуть над темами що стосуватимуться електронних сервісів, зелених міст,  новітніх галузей, а також підходів ЄС щодо розвитку і кооперації між місцевими органами самоврядування, конкурентоспроможними  містами і пожвавленням міст.

У Форумі братимуть участь європейські міста та міста центральної Азії, а також присутні високопосадові особи зі структур ЄС та провідних міжнародних організацій для обговорення актуальних тем, що стосуються сучасних міст.

Запрошуються до участі підприємці міста Тернополя. Просимо подавати заявки до 15 квітня 2011 року  у відділ стратегічного планування та маркетингу міста Тернопільської міської ради (вул. Листопадова 5, 3 поверх, к. 32). Телефон для довідок: 52-59-80.

 

Форма заявки:

Назва підприємства Керівник Контактна особа Контакти
1.        

Коментарі вимкнені.