Підволочиська школа-гімназія ім.І.Франка відзначила 20 років

У Підволочиському районі відзначила 20-річчя від дня функціонування Підволочиська школи-гімназії ім.І.Франка. Директор школи Папіровська Леся Теодозіїна. Гімназія гуманітарного спрямування, з поглибленим вивченням іноземних мов.

В Підволочиській гімназії імені Івана Франка відкрито «Клас Майбутнього», який дає можливіть гімназистам користуватися послугами сучасної універсальної комп’ютеризованої лабораторної станції «Nova5000», спеціально створеної для вивчення природничо-математичних наук в закладах освіти.

Спеціалізоване програмне забезпечення дозволяє здійснювати збір та обробку даних, презентацію результатів та підготовку звітів з використанням мультимедійних засобів. Широкі можливості використання з іншими пристроями, у тому числі з персональним комп’ютером та інтерактивною дошкою.

Комп’ютер дає можливість створювати персональні робочі таблиці та лабораторні звіти, наносити терміни та проектувати логічні карти, які наочно роз’яснюють різні поняття і визначають зв’язок між вивченими науковими термінами та засвоєною інформацією. Також, завдяки цій технічній новинці з’явилася можливість використовувати проводити синхронні лабораторні роботи, в ході яких забезпечуються можливості оперативної взаємодії робочого місця вчителя із робочими місцями учнів.

 

 

Коментарі вимкнені.