Познайомилися в зоні, а після звільнення вирушили на «гастролі»

Співробітники чернівецької міліції затримали двох квартирних злодіїв, які обікрали щонайменше дев’ять помешкань у Чернівецькій, Івано-Франківській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

Затримали цей дует під час спроби проникнути у чергову квартиру. Одному з “домушників” вдалося вибігти з під’їзду та сісти за кермо своєї машини. Хоча затриманню злодія заважав час пік, зловмисника затримали на виїзді з міста.

Під час допитів з’ясувалося, розповіли у секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Чернівецькій області, що злочинці познайомилися, відбуваючи покарання в одній зоні. Після звільнення вирішили разом вирушити на “гастролі”. Злочинний дует обирав квартири, двері яких не були захищені складними замками. Обходили стороною також квартири з пластиковими вікнами та дорогими дверима. Якщо одразу зламати замок не вдавалося, могли того ж дня спробувати “випотрошити” іншу квартиру в тому ж будинку. Забирали з помешкань здебільшого золото та гроші. Проте іноді не цуралися потягнути з собою фотоапарати, ноутбуки, відеотехніку.

Коментарі вимкнені.