П’яний тернополянин з пістолетом шукав пригод у Хмельницьку

Близько о пів на п’яту ранку до чергової частини ДАІ Хмельницької області зателефонував водій таксі. Чоловік повідомив, що у м. Хмельницькому, в районі залізничного вокзалу, назустріч його автомобілю несподівано виїхав «БМВ». Досвідченому водієві ледь вдалося уникнути зіткнення, а іномарка, не зупиняючись, помчала далі.

Черговий терміново передав орієнтування на затримання автомобіля всім підрозділам ДАІ області. Невдовзі «BMW» під керуванням 29-річного чоловіка, мешканця Тернопільської області, було затримано нарядом ДАІ на Львівському шосе.

Водій перебував за кермом у стані сильного алкогольного сп’яніння, поводився досить агресивно, тож працівники ДАІ були змушені одягти на нього кайданки.

Під час огляду в салоні автомобіля під водійським сидінням було знайдено пістолет, а з ніші передніх пасажирських дверей правоохоронці вилучили мисливській ніж.

Як пояснив згодом водій, він із другом приїхав до обласного центру розважитися. Вони посиділи в кафе, потім товариш пішов відпочивати до місцевого готелю, а він взяв автомобіль і вирушив у пошуках додаткових розваг.

Наразі за фактом події триває слідство, – повідомляє прес-служба УМВСУ.

Коментарі вимкнені.