РВ ФДМУ по Тернопільській області працює на славу

363 тисячі гривень, що склало 117 відсотків місячного завдання, перераховано РВ ФДМУ по Тернопільській області до Державного бюджету України від оренди державного майна у лютому 2011 року. Завдання двох місяців виконано на 121,2 відсотка, до бюджету надійшло 715 тисяч гривень, що на 125 тисяч гривень більше передбачуваного і майже на 94 тисячі гривень більше, ніж за аналогічний період                     2010 року.

Станом на 1 березня 2011 року на контролі регіонального відділення перебуває  402 договори оренди, що більше, ніж у відповідному періоді 2010 року. У січні і лютому 2011 року регіональне відділення уклало 4 договори оренди, у березні заплановано укладення ще 7 договорів.
“Перелік потенційних об’єктів оренди”, які розміщені у ЗМІ, дає конкретну інформацію про балансоутримувача, місце знаходження об’єкта,  його площу, в окремих випадках – можливу мету оренди і стан об’єкта.  Це має допомогти  потенційним орендарям  вибрати саме той об’єкт, який може бути використаний із найбільшою  віддачею .
Свою діяльність регіональне відділення спрямовує на те, щоб у 2011 році.      забезпечити безумовне виконання завдання по надходженню коштів від  оренди державного майна до Державного бюджету України.

Коментарі вимкнені.