Сайт UEFA впав від бажаючих купити квитки на Євро-2012

Офіційний сайт Європейської футбольної асоціації (UEFA) сьогодні тимчасово припинив продаж квитків на матчі Євро-2012 у зв’язку з перенавантаженням.

Як відомо, вболівальники та зацікавлені люди могли зареєструватися на сайті УЄФА, починаючи з 1 лютого, для того, щоб отримати можливість купити квитки. Квитки для широкої аудиторії на всі матчі, що пройдуть в рамках Євро-2012 в Україні та Польщі, продаватимуться виключно через офіційний сайт асоціації з 1 по 31 березня.

Вчора сайт УЄФА вперше зіткнувся з проблемами. За словами Маркіяна Лубківського, директора Євро-2012, сайт виявився нездатним обробити велику кількість заявок. Адміністрація турніру запевнила, що проблему буде вирішено. Сьогодні ж, на другий день з початку продажу квитків, сайт УЄФА знову не витримав напливу охочих придбати квитки, і був змушений тимчасово припинити їх продаж. Як повідомляється, відвідувачі повинні зачекати певний час, щоб увійти до системи продажу ticketing.uefa.com.

Квитки не розподіляються у порядку живої черги, тому у всіх є однакові шанси на їх покупку. Якщо попит на квитки певного матчу або певної цінової категорії перевищуватиме пропозицію, то їх буде розіграно у формі лотереї.

Вартість квитків відрізняється в залежності від матчу та місця на стадіоні – найдешевші коштують 300-400 грн. (матчі групової стадії та чвертьфінали Євро-2012), а найдорожчі обійдуться у 6000 грн. (фінальний матч).

Watcher

Коментарі вимкнені.