Самі неприємні туристи – британці

Британські туристи частіше за представників інших національностей напиваються і буянять на відпочинку, а найменше проблем причиняють іншим людям туристи-японці.

Такі підсумки опитування, проведеного системою пошуку авіаквитків Skyscanner.

Як сказано в повідомленні Skyscanner, в міжнародному опитуванні взяли участь більше 1 тис. осіб. Опитування виділило найнеприємніших туристів на відпочинку, які “не говорять  місцевому мовою”, “грублять”, “напиваються і буянять”, “байдужі до місцевої кухні”, “скупляться з чайовими” Найбільш “неприємними” опинилися туристи з Великобританії. Вони перемогли у чотирьох з п’яти категорій.

Росіяни обійшли британців лише за ступенем грубості. Правда, всупереч поширеній думці, росіяни рідше напиваються, ніж американці, і більш щедрі, ніж німці чи китайці. Судячи за даними опитування, найсимпатичніші серед представників великих народів – французи. Зі свого делікатністю вони взагалі не увійшли до трійки лідерів і були помічені лише в скупості при видачі чайових. Участників опитування також попросили проголосувати за найзразковіших туристів. З’ясувалося, що місцевою мовою більше інших цікавляться скандинави, зате японці перемогли в категоріях “за кращі манери та поведінку”. Австралійці частіше за інших експериментують з місцевою кухнею, а американці залишають дуже щедрі чайові.

За матеріалами: interfax.ru

Коментарі вимкнені.