З 29 травня українські потяги курсуватимуть за новим графіком

З 29 травня “Укрзалізницею” вводиться графік руху потягів на 2011-2012 роки, — поінформував начальник Головного пасажирського управління “Укрзалізниці” Олександр Іванько.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Загалом, згідно з новим графіком руху, розроблено розклад для призначення 350 пар поїздів, із них 193 – внутрішнього сполучення, 140 – з країнами СНД і 17 – з країнами Заходу.

Також Іванько повідомив, що у новому графіку руху передбачено курсування нових поїздів: із Сімферополя до Донецька, Чернігова, Казані та Ростова.

За його словами, збільшена періодичність курсування поїздів із Санкт-Петербурга до Євпаторії та Феодосії, з Москви до Феодосії, продовжено маршрут прямування поїзда “Харків – Івано-Франківськ” до Яремчі, “Харків – Мукачеве” до Ужгорода.

Загалом у графіку руху на 2011-2012 роки прискорено майже 100 швидкісних і понад 25 пасажирських поїздів.

Зокрема, на 2 години скорочено час на шляху прямування від Києва до Сімферополя та зворотно – для поїзда № 11/12 “Київ – Сімферополь”, поїзд № 1/2 “Москва – Київ” прискорився на одну годину, поїзд № 40 “Київ – Севастополь” – на півгодини. Загальний час “на шляху прямування усіх поїздів” скорочено майже на 80 годин.

Коментарі вимкнені.