Ще Ванга передбачала на 2011-й проблеми з радіацією. А Глоба промахнувся

Пророцтво знаменитої Ванги містично збіглося з японською трагедією. Хоча вимирання Північної півкулі вона й співвідносила з бойовими діями, а не з аварією на АЕС.

Журналісти розкопали передбачення знаменитої сліпої болгарської ясновидиці Ванги, яке відноситься до 2011 року. “У результаті випадання радіоактивних опадів у Північній півкулі не залишиться ні тварин, ні рослинності”, – йдеться у її пророцтві.

Ці слова ЗМІ сприйняли як прозорий натяк на ядерну катастрофу на японській АЕС. Радіоактивна хмара, яка утворилася після вибухів на АЕС “Фукусіма-1”, до речі, рушила спочатку в Тихий океан, тобто до Північної півкулі.

Утім, варто зазначити, що настільки похмурому пророцтву передувало не менш страшне: що в 2010 році почнеться Третя світова війна, яка закінчиться у 2014 році. І вимирання Північної півкулі Ванга, вочевидь, співвідносила з бойовими діями, а не з аварією на АЕС. Але рік і «тема» містично збіглися.

Виявили передбачення, які можна віднести до японської трагедії, і у Нострадамуса. Наприклад: “… Дуже скоро Земля здригнеться” (ц. 1 к. 46). Або: “… Потоп трапиться великий і раптовий” (ц. 8 к. 16). Нічого більш конкретного у середньовічного пророка немає.

Водночас сучасний “головний астролог Росії” Павло Глоба заявляв про 2011 рік, що “ні війни, ні катаклізмів не буде”. “У цьому році можна розслабитися і отримувати задоволення. 2011 стане островом спокою”, – казав Глоба.

Нагадаємо, 11 березня в Японії стався потужний землетрус магнітудою 8,9. Він викликав цунамі, яке фактично змило схід острова Хонсю. За останніми даними, загинули більше 4 тисяч людей, ще тисячі зникли безвісти.

Через стихію вийшла з ладу система охолодження на атомній станції “Фукусіма-1”, що призвело до кількох вибухів водню, а на першому і третьому енергоблоках почалося часткове розплавлення ядра реактора. Експерти побоюються, що це може призвести до “другого Чорнобилю”.

Експрес

Коментарі вимкнені.