Що сказала громада про забудову на Співочому полі

Останнім часом у Тернополі стала актуальною тема самовільної забудови навколо джерельця у Парку Національного відродження. Прозвучало декілька гучних заяв про демонтаж споруди, який є радикальним заходом і може викликати певний спротив.

Щоб з’ясувати, як взагалі громада може зреагувати на це, як цивілізовано вийти з цієї ситуації – 21 вересня обговорювали на засіданні громадської ради, яку організувало “RIA плюс”.

На засіданні були присутні  заступник міського голови з гуманітарних питань Леонід Бицюра, радник права Олег Мартинюк, голова громадської ради з питань духовності при міській раді Павло Сливка, підприємець Володимир Добровольський, член громадської ради з питань охорони здоров’я материнства і дитинства Ірина Жигунова,  інженер, приватний підприємець Андрій Любецький, представник форуму «Крапка» Тимур Скорбенко, кореспондент «Погляду» Святослав Журовський, представник Тернопільського обласного управління внутрішньої політики Микола Сивирин.

На засіданні заслухали усіх. Також озвучили бачення двох людей, які в силу певних обставин не прийшли. Під час розмови домінувала думка про демонтаж споруди. Лише двоє, Андрій Любецький та Леся Копач (була відсутня, проте передала письмовий коментар), висловились проти демонтажу.

За словами Лесі Копач, Україна не має права переслідувати людей за їх релігійні уподобання і наполягає на тому, що зносити нічого не треба та потрібно їх легалізувати.

Повну версію засідання дивіться на відео

 

Відео Святослав Журовський

-1 thoughts on “Що сказала громада про забудову на Співочому полі

  • 19:28 | 23.09.2011 о 19:28
    Permalink

    Та хай собі моляться!!!
    Головне, щоб не пили, не гуляли, не крали!
    Щоб вірили в Бога-Отця, і Сина Ісуса Христа, і Духа Святого!

  • 00:19 | 24.09.2011 о 00:19
    Permalink

    Зрівняти з землею, лишити тільки Джерело !

Коментарі вимкнені.