Сергій Надал знайшов метод, як з ЛАЗу «вибити» тролейбуси

Тернопільський міський голова Сергій Надал зустрівшись зі своїм львівським колегою Андрієм Садовий, домовився, що львівська сторона купуватиме автобуси ЛАЗу лише в тому випадку коли останні розрахують з Тернополем за вже проплачені, але так і не поставлені тролейбуси.

Міський голова Андрій Садовий наголосив на тому, що місто не перекаже на рахунок Львівського автобусного заводу коштів до тих пір, поки тролейбуси не отримає місто-побратим Львова – Тернопіль.

– Сьогодні до нас приїхав міський голова Тернополя і сказав, що свої два тролейбуси від ЛАЗу він чекає вже два роки, за умови, що кошти виплачені. Жодної гривні ми не перерахуємо на завод, поки ЛАЗ не віддасть Тернополю два тролейбуси. Це є принципово, – наголосив міський голова Андрій Садовий.

Повідомимо, що у 2010 р. Львів отримав 31 автобус великої місткості виробництва ЛАЗу. Планується, що до весни 2012 р. місто отримає ще 106 автобусів великої місткості.

Приємно, що мер Тернополя Сергій Надал зайняв у цьому питанні принципову позицію, тим самим перейнявся проблемами в першу чергу комунального, екологічно чистого транспорту.

Коментарі вимкнені.