Складено рейтинг найгірших подарунків на 8 Березня

Щоб привітання зі святом 8 Березня викликало у жінок тільки радість, експерти рекомендують чоловікам запам’ятати список найбільш небажаних презентів і навчитися замінювати їх на чудові подарунки.

Банальний букет

Ще з радянських часів існує певний штамп на 8 Березня дарувати або мімози, або 3-5 яскраво-червоних тюльпанів. На жаль, навіть зараз, коли флористи пропонують величезний вибір кольорів, багато російських жінок до цього часу отримують на свято банальні букети. І найприкріше, що такі нехитрі квіткові композиції купуються в останню хвилину в продавщиць біля метро і то тільки тому, що того вимагає традиція.

Правильний вибір: рекомендуємо заздалегідь замовити вишуканий букет у квітковому салоні. За допомогою професіонала ви можете скласти барвисте асорті з кольорових голландських тюльпанів. Або вибрати композиції з ірисів, гіацинтів і гербер. 8 березня дівчатам хочеться весняної свіжості, тому віддайте перевагу квітам з ніжними і райдужними пелюстками.

Торт і цукерки

Міжнародний жіночий день не обходиться без солодощів, однак ті кондитерські вироби, які чоловіки обирають для застілля, часто складно назвати святковими: торт зі звичайного супермаркету запам’ятовується тільки не дуже вдалим смаком і зайвими калоріями.

Правильний вибір: якщо ви хочете зробити незабутній солодкий сюрприз, то вирушайте у фірмову кондитерську і вибирайте оригінальний йогуртовий торт з безліччю фруктів і ягід. А ще краще – замовте торт з гламурним дизайном, наприклад, з шоколадною або глазурованою туфелькою! Там же, в кондитерській, можна продегустувати і придбати різноманітні цукерки ручної роботи, які вам дуже ефектно упакують і перев’яжуть ошатною стрічкою.

Парфуми зі святкових розпродажів

Напередодні головного жіночого свята парфумерні магазини і деякі мережні бутіки пропонують аромати малопрестижних брендів за заманливо низькими цінами. Їх купують чоловіки, які готуються до свята під девізом «треба – значить треба» і самі ні найменшого позитиву від пошуків подарунків не відчувають, піклуючись тільки про бюджет.

Правильний вибір: якісна парфумерія не може коштувати дешево, і якщо ви дійсно не маєте в своєму розпорядженні достатню суму, можна просто вибрати флакон не 100, а 30 мл, що обійдеться в меншу суму. Крім того, захопіть з собою дисконтну карту або слідкуйте за сезонними знижками на відомі марки: мінус 15-25% від вартості не будуть зайвими. У виборі аромату керуйтеся індивідуальними вподобаннями дівчини. Придивіться, який флакон вона носить у сумочці, і зверніть увагу, в які запахи вона «вдягається»: свіжі чи солодкі – і повідомте про це консультантові в парфумерному салоні. Віддайте переваги новинкам сезону і особливо французькій парфумерії.

Засоби особистої гігієни

Напередодні 8 Березня магазинні вітрини переживають масштабну навалу наборів для ванни і лазні: в комплекті зазвичай є миючі засоби для тіла і волосся, іноді до них навіть додається губка. Такий сет, безумовно, корисний, але тільки не в якості подарунка від чоловіка. Крім цього, дарувати мило, навіть ексклюзив ручної роботи, в даному випадку теж неприйнятно. Надайте дівчині право піклуватися про особисту гігієну самостійно.

Правильний вибір: у списку дозволених б’юті-товарів для ванни – тонізуючі і розслаблюючі засоби для спа: сіль та бомби для ванни, масажна олія, молочко або вершки для тіла. Одним словом, все те, що покликане доставляти тілу задоволення після очищення.

Антивікова косметика або омолоджуючі спа-програми

Сучасні пані вже не сприймають свій вік як вирок, однак нагадувати про роки і тим більше в таке свято буде зовсім неетично. Тому омолоджуючі креми, флюїди, сироватки і маски дарувати не варто. Сертифікат на курс апаратної косметології теж не дуже обрадує представниць прекрасної статі. Звичайно, кожна жінка знає про свої зморшки, але боротися з ними хоче без чоловічого участі.

Правильний вибір: сеанс екзотичного тонізуючого масажу стане оптимальним рішенням для дівчини будь-якого віку – ви подаруєте їй незабутні враження і заряд бадьорості.

Книги, DVD чи курс тренінгів для поліпшення зовнішності

Ніщо не може так образити жінку, як явна вказівка чоловіка на її недосконалість, тому всілякі посібники або заняття на тему “Як позбутися зайвої ваги” або “Як стати красивою” можуть довести вразливих леді до сліз.

Правильний вибір: навіть якщо ви переконаний перфекціоніст, не варто покращувати жіночий світ шляхом такої шокової терапії. Можна діяти набагато гуманніше – наприклад, подарувати абонемент у басейн (на теніс, йогу, в школу танців) і сказати, що хочете щоб її життя стало гармонійніше. Тільки пам’ятайте: жодного натяку на користь для фігури!

Побутова техніка

Багато чоловіків упевнені, що побутова техніка (вдосконалена пральна машинка, праска, пилосос, міксер, кавоварка, пароварка, гриль, мікрохвильова піч, телевізор) – це відмінний подарунок на 8 Березня. Виходячи з їхньої логіки, такий презент полегшує ведення домашнього господарства і повинен викликати жіноче захоплення. Однак якщо дарується жінці, з якою чоловік живе або часто бачить (подруга, дружина, мама), то це подарунок не конкретно для неї, а, так би мовити, “в сім’ю”, і подібні речі купуються незалежно від свят, а просто тоді, коли в них з’являється побутова необхідність і можливість їх придбати. Крім того, покупки з розряду «для дому» дають зрозуміти, що ви бачите в жінці тільки домогосподарку.

Правильний вибір: жінок не радує побутова техніка, зате їм подобаються стильні гаджети: нова модель телефону, ноутбука або фотоапарата стане відмінним рішенням.

Дешеві прикраси

Всі дівчата люблять блискучі аксесуари, але кожна з нихв змозі відрізнити вишукану прикрасу від дешевої. Тому намисто, сережки та браслети з магазину бюджетної біжутерії тільки засвідчать, наскільки дорога вам жінка.

Правильний вибір: подарувати на 8 Березня золоту прикрасу може не кожен чоловік, але саме ювелірні вироби вважаються найкрасивішим і кращим подарунком. Якщо ваша обраниця без сумнівів міксує у своєму стилі коштовності і біжутерію, то їй сподобаються новинки з найзнаменитіших у світі страз або ексклюзивний годинник з декором з венеціанського скла.

-1 thoughts on “Складено рейтинг найгірших подарунків на 8 Березня

  • 08:36 | 5.03.2011 о 08:36
    Permalink

    А найтупіше і найгірше”свято”це і є 8 березня.Це те саме що 23лютого,7 листопада і 1 травня.Кляті комуняки зомбували народ…

Коментарі вимкнені.