Сьогодні O.Torvald в Тернополі

7 травня!!! В ПАБІ ” Хмільне щастя” виступ гурту O.Torvald.

О.Torvald — український гурт, що грає музику в стилі поп-панк. Гурт було засновано 2005 року в Полтаві. Вже за рік музиканти переїхали до Києва. У 2008-му вийшов альбом «O.Torvald — 2008».

За останні три роки в команді відбулися суттєві зміни – декілька разів оновлювався склад, хлопці відточували свою майстерність та шукали себе справжніх. Все це не могло не вплинути на результат, тобто відбилося й у новому альбомі.

Лідер і засновник колективу (який до того ж працює телеведучим на М1) Женя Галич каже: “Ми писали ці пісні протягом останнього року і можемо з впевненістю сказати, що вклали в них свої душі та серця. Тільки тепер ми розуміємо, що таке бути мамою – виносити свою дитину, дати їй все, що в тебе є, а потім народити її на світ. Це ж саме відчували й ми, коли записували альбом. Нажаль, ми ще не придумали йому ім’я, але сподіваємося, що ви дуже полюбите нашого малюка та не будете його ображати!”

Також стало відомо, що новий альбом групи O.Torvald вийде у травні цього року, і з нагоди його презентації музиканти відвідають з концертами 12 міст неньки України. В кожному місті хлопці будуть виступати з новою концертною програмою, яку до цього часу ніхто не бачив. Але будуть виконувати і старі перевірені хіти, які, можна сказати, стали візитною карточкою O.Torvald.

ТОЖ приходьте не пожалієте !!! Будем раді бачити Вас!!!


Коментарі вимкнені.