Соціальний проект «Почуй мене!» запрацює у Тернополі!

16 лютого 2011 року о 12.00 в приміщенні Тернопільської міської  ради за адресою вулиця Листопадова, 5 («Зелена кімната») відбудеться прес-конференція на якій буде офіційно представлено початок роботи соціального проекту «Почуй мене!» – надання можливості мешканцям Тернополя, що мають вади слуху та мовлення, викликати екстрені служби шляхом простої відсилки SMS-повідомлення.

У  прес-конференції візьмуть участь міський голова Тернополя Сергій Надал, представники телеком-оператора «Київстар», Управління МВС України в Тернопільській області, Тернопільської міської станції швидкої допомоги, Управління МНС України в Тернопільській області та обласної організації Українського товариства глухих. Під час зустрічі буде продемонстровано роботу послуги.

Довідка про проект «Почуй мене!»

Національний проект «Почуй мене!» для людей з вадами слуху та мовлення «Київстар» реалізує в містах Києві, Вінниці, Житомирі. Білій Церкві, Козятині, Чернігові, Севастополі, Хмельницькому, Харкові. У рамках проекту у Тернополі особам з вадами слуху та мовлення надана можливість виклику екстрених служб «101», «102» і «103» за допомогою текстового повідомлення – SMS.

Реалізуючи соціальний проект «Почуй мене!», «Київстар» має на меті привернути увагу суспільства до проблем людей з вадами слуху та забезпечити їх безпеку.

Коментарі вимкнені.