Сталась пожежа в центрі науково-технічної творчості школярів

В Тернополі на вул. Живова виникла пожежа сухої трави на спортивному майданчику «Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді». Сталось це вчора ввечері. Площа пожежі 150 м. кв. Причина пожежі встановлюється.

-1 thoughts on “Сталась пожежа в центрі науково-технічної творчості школярів

  • 10:10 | 7.04.2011 о 10:10
    Permalink

    Тернопільський обласний комунальний центр науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді провів 25 вихованців позашкільних навчальних закладів області, переможців та призерів Всеукраїнських змагань, фестивалів, конкурсів та виставок науково-технічних напрямків за 2009-2011 роки (повітряних зміїв, авіа-, ракето-, авто-, судномодельного спорту, стендового моделювання, радіоспортивної пеленгації, початково-технічного моделювання, радіотехнічного конструювання, Всеукраїнської виставки науково-технічної творчості, Тижня науки і техніки, кіно-, фото-, відео-) віком 10 – 16 років до Міжнародного дитячого центру “Артек” на тематичну зміну “Від захоплення до професії”, яка триватиме з 3 по 23 квітня 2011 року. Як повідомив, від організаторів цієї акції, директор Тернопільського обласного комунального центру науково-технічної творчості школярів та учнівської молоді Йосиф Кохан всього таких переможців у цих видах науково-технічної творчості за цих два роки – більше 160 чол.
    Для змістовного відпочинку, підвищення інтересу до науково-технічної творчості в “Артеці” відбудеться Національний дитячий фестиваль-конкурс “Артек – моя мрія”. Серед учасників Всеукраїнського туру визначатимуться переможці в усіх номінаціях і крім того буде присуджений приз глядацьких симпатій, де глядачами і членами журі будуть самі учасники.

Коментарі вимкнені.