Юні тернопільські гандболістки – найсильніші в Україні

Юні тернопільські гандболістки – найсильніші в Україні. Вихованки відділення гандболу Тернопільської дитячо-юнацької спортивної школи номер три у фінальній стадії Чемпіонату України Міністерства науки і спорту, серед дівчат тисяча дев’ятсот дев’яносто восьмого року народження не програли жодної зустрічі та вибороли звання чемпіонів України, – повідомляє TV-4.

 

У Києві у фінальній частині Чемпіонату України з гандболу серед дівчат тисяча дев’ятсот дев’яностого восьмого року народження зійшлося шість команд. Окрім тернополянок, за медалі змагалися кращі команди з Херсона, Ужгорода, Конотопа, Києва та Одеси.

 

Срібло Чемпіонату України з гандболу серед дівчат тисяча дев’ятсот дев’яносто восьмого року народження дісталося команді з Херсона, третіми стали дівчата з Ужгорода. Виступом своїх підопічних на фоні непростих суперників директор Тернопільської дитячо-юнацької спортивної школи номер три, а за сумісництвом тренер відділення гандболу цієї ж школи, Ігор Довбня більш ніж задоволений:

 

– Вдало, потужно виступили ми. Я горжуся своїми вихованцями ну і бажаю їм всього найкращого і так дальше тримати, таких дальших успіхів.

Коментарі вимкнені.