Стартував конкурс на логотип Тернополя до «Євро-2012»

У Тернополі оголосили конкурс на кращий логотип міста. Графічне зображення планують використовувати під час проведення «Євро-2012».

Про це повідомили 24 грудня ініціатори акції – учасники громадської організації «Тернопільська липа» Тимур Скорбенко і Ярослав Качмарський.

«Якщо герб Тернополя використовують переважно в офіційних, ділових сферах і цілях, то логотип – це марка міста, його атрибут. Таке графічне зображення мають сьогодні Львів, Донецьк, Чернігів, Київ… Планується, що це стане одним з елементів промоції міст у рамках «Євро-2012». Тому, з огляду на наближення чемпіонату, хочемо якнайшвидше створити і логотип Тернополя», – зазначили організатори.

Конкурс триватиме до 1 травня 2011 року. У ньому можуть взяти участь дизайнери, представники мистецьких кіл, студії. Оцінюватиме роботи компетентне журі.

Переможець отримає матеріальну винагороду.
Інформацію про розвиток конкурсу розміщуватимуть на спеціально створеному сайті logo.ternopil.ua. Також планують організувати майстер-класи та семінари на історичну, географічну тематику, щоб допомогти учасникам передати у логотипі «дух міста».

Коментарі вимкнені.