Тернопіль долучається до всеукраїнського проекту «Зробимо Україну чистою!»

Координаційна рада громадських організацій «Українська справа» долучилася до всеукраїнського екологічного проекту «Зробимо Україну чистою!». Таке рішення було схвалено на нараді лідерів громадських організацій 12 березня.

Організатори акції планують 16 квітня провести всенародну толоку з прибирання парків, скверів, лісосмуг та лісових масивів, місць масового відпочинку людей. Розпочато збір інформації про забруднення довкілля. Волонтери фотографують та картографують місця засмічені побутовими відходами. Паралельно відбувається пошук людей, які безпосередньо візьмуть участь у прибиранні нашого міста 16 квітня.

«Українська справа» звертається до всіх небайдужих людей, кого турбує екологічний стан нашого міста та області приєднуватися до проекту «Зробимо Україну чистою!». Кожен зможе допомогти, чи то у прибиранні території, чи в наданні інформації про засміченні місця. Для цього варто зголоситися електронною поштою на адресу ukr-sprava@ukr.net або зателефонувати за номером телефону 095-534-67-88.

Не будь байдужим. Це торкається кожного.

“Зробимо Україну чистою!” – це частина міжнародної ініціативи “Let’s do it world!”, заснованої у 2008 році в Естонії. Організаторам акції з очищення лісів і парків “Let’s do it 2008″ вдалося залучити у невеликій прибалтійській країні більше 50 000 волонтерів і прибрати більше 10 000 тонн сміття. На сьогодні подібні акції вже відбулись в Індії, Португалії, Румунії, Словенії, Литві та Латвії. Ідея проведення цієї акції – донести до свідомості кожного мешканця України, що він є внеском у красу та чистоту своєї країни.

Коментарі вимкнені.