Тернопіль має проблеми із ЛАЗом

usedauto.com.ua

Мер Тернополя Сергій Надал подякував своєму львівському колезі Андрію Садовому за підтримку Тернополя, якому ЛАЗ заборгував два тролейбуси, та відкриту позицію міста не проводити жодних операцій із ЛАЗом, допоки він не розрахується з Тернополем.

«Я хочу принагідно подякувати Андрію за його принципову позицію і підтримку міського голови Тернополя у справі отримання належних нам тролейбусів від ЛАЗу.  Бо у заводу був борг перед Тернополем – два тролейбуси», – зазначив в інтерв’ю для ZAXID.NET Сергій Надал.

Нагадаємо, що у травні міський голова Андрій Садовий наголосив на тому, що місто не перекаже на рахунок Львівського автобусного заводу коштів за вже отримані автобуси та ті, які ще надійдуть, допоки заборговані тролейбуси не отримає місто-побратим Львова – Тернопіль. Проте своїх тролейбусів, які Тернопіль розрахувався і мав отримати ще два роки тому, місто так і не отримало.

Водночас, 16 червня департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради висунув претензії ЛАЗу щодо якості автобусів, отриманих в експлуатацію міста торік.

У відповідному листі на ім’я генерального директора ТзОВ, найбільше нарікань на автобуси, отримані у 2010 році, щодо неповної комплектації транспортних засобів, є технічні порушення, неефективне гарантійне обслуговування, відсутність гарантійних запасів комплектуючих.

Коментарі вимкнені.