Тернопіль прийме фінальну частину чемпіонату України серед студентів

Тернопіль прийме фінальну частину чемпіонату України серед студентів сезон 2010/2011 років. Рішення про це всеукраїнська футбольна асоціація студентів прийняла минулої середи, 28 травня, – пише газета “20 хаилин”.

Сама фінальна стадія проходитиме на двох стадіонах – тернопільському міському, а також стадіоні дитячо-юнацької спорт школи, що знаходиться у парку Топільче.

Після Києва та Чернівців черга прийняти фінальну стадію головних студентських змагань України прийшла до нашого міста. Окрім нашої команди, “Тернопіль-ТНПУ”, яка цього разу виступить у ранзі господарів фіналу участь у фінальній “пульці” візьмуть ще три команди. Ними стали чинний чемпіон, команда міжрегіональної академії управління персоналом (“МАУП-Єдність” м. Київ), національного університету державної податкової служби (НУДПС, м. Ірпінь), а також суперник “Тернополя” по груповому етапу “Університет” з Чернівців.

Регламент фінальної стадії передбачають всього лиш по два матчі для кожної з команд. Так 29 травня пройдуть півфінали, а наступного дня переможці зійдуться у вирішальному матчі, а невдахи відповідно у поєдинку за третє місце.

Перший півфінал фінальної стадії студентської ліги пройде 29 травня на стадіон ДЮСШ у парку Топільче. О 10.00 годині там зійдуться команди “МАУП-Єдність” та чернівецький “Університет”. Відкриття змагань, а також поєдинок ФК “Тернопіль” проти НУДПС з Ірпеня пройде того ж дня о 12 годині на центральному стадіоні.

Матч за третє місце пройде наступного дня на стадіоні ДЮСШ, натомість фінал і церемонія нагородження переможців відбудеться на центральному стадіоні.

Відзначимо, що “Тернопіль-ТНПУ” у останніх двох фінальних стадіях змагань незмінно посідав другу сходинку. Фатум у тому, що підопічні Василя Івегеша двічі поступались у фіналі лише в серії після матчевих пенальті. Спершу, у фіналі 2009 року гору над нашої командою взяв івано-франківський “Факел-ІФНТУНГ”, а вже в 2010 у драматичному фіналі більш точною в серії пенальті був столичний “МАУП-Єдність”.

Коментарі вимкнені.