Тернопіль у 2012 році буде мати вплив на ситуацію в країні – тернопільський астролог

Авторитетний тернопільський номеролог, астролог, трактувальник снів Мирослав Собчук  на певний час зник із екранів та друкованих шпальт. Та журналістам «Погляду» вдалося відшукати його. З’ясувалося, що пан Мирослав втратив слух, тому дещо обмежений  в плані спілкування. Однак спеціально для нашого ресурсу люб’язно погодився спрогнозувати наступний 2012 рік.

–          Тернопіль не може бути відірваним  від світу, від того, що діється довкола. Як, приміром, Україна має вплив на те, що діється у Росії, і навпаки – події в Росії мають вплив на те, що робиться у нас – то і Тернопіль також залежний від цих подій.

Україна загалом – Бик або ж Телець. Тернопіль – Скорпіон. І хоча «скорпіон» – тварина менша за «бика», вона може на нього впливати, навіть більше – управляти. У наступному році ситуація у країні значною мірою залежатиме від Західної України.

Є багато прогнозів на рік Дракона, однак є ймовірність того, що вони не збудуться, оскільки Дракон – то істота, яка постійно щось змінює. Цей рік може доказати, що астрологія – безсила, як приміром було у 1964 році. Це був також рік Дракона, усі прогнозували хороший врожай та благополуччя. Однак все склалося так, що зерно не вродило, тому люди їли хліб із горохової та кукурудзяної муки. Економіка суттєво впала.  Та й у здавалося б, стабільному політичному житті відбулися помітні зміни: замість старого «коня» (Хрущова, який народився 17 квітня 1894 року (це рік Коня),  до влади прийшов молодий «кінь» (Брежнєв, народжений 19 грудня 1906 року, також у рік Коня). Тож можна очікувати зовсім неочікуваного.

Холодне полум’я Плутона, який зараз виходить із Стрільця і йде в сузір’я Козерога, має вплив не на конкретну особистість, а на гурт людей, що провокуватиме мітинги, страйки.

І хоча Дракон уособлює добро, навіть божественність – буде втручатися Плутон, який має таку цікаву феноменальну властивість підбурювати натовп.

 Про те, як правильно зустріти Рік Дракона,  пан Мирослав також розповів для читачів «Погляду».

–          Знак Дракона  – символічний, він наймогутніший, найблагородніший, хоча й серед них були м’ясоїдні.  Однак вони мали високий розум. Потому ми вже не бачимо драконів – їх знищено. Тому він є символом, на відміну від Вола, Мавпи, Собаки чи Миші, які існують в природі до сьогодні.  Зустрічати цей рік варто у сімейному колі.  З алкоголю рекомендую обирати якісне, хороше вино або коньяк, але ніяк не горілку.  Патріоти повинні мати у домі інший символ – наш тризуб, який, до слова, має сильнішу енергетику, ніж хрест. Тому що хрест з-поміж інших якостей уособлює ще й терпіння, долю, а от тризуб – тільки силу і могутність.   Однак і такий символ, як хрест,  потрібний у домі віруючої родини.

Найголовніше, щоб був спокій і добро у душі.  Прихід нового року – це «богомить». Передусім, це не накритий стіл, а духовні зміни, які зачіпають тонкий світ.

Потрібно бути божественним, а якщо не божественним, то, хоча б, людським, – підсумував Мирослав Собчук.

Оля Терещук

Коментарі вимкнені.