Тернопільщина зайняла 2-ге місце серед регіональних представництв Міжнародної Торгової палати в Україні

Про це було оголошено під час засідання Правління Українського національного комітету Міжнародної торгової палати (ICC Ukraine), яке відбулося в Черкасах.

Безпосередньо в Тернопільській області співпраця ІСС Ukraine з обласною державною адміністрацією відбувається на підставі двосторонньої угоди, яку було підписано 14 червня 2007 року. Координує цю співпрацю начальник управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації Василь Кравець.

На його думку, ця співпраця є плідною та конструктивною. З часу утворення регіонального представництва, а це – 2007рік, за сприяння обласної державної адміністрації в області організовано та проведено виїзне засідання правління ІСС Ukraine, кущова нарада керівників регіональних представництв ІСС Ukraine західних областей України, ряд бізнес-зустрічей.

«Функціонування регіонального представництва УНК МТП у Тернопільській області дає можливість місцевим підприємствам стати членами ICC Ukraine та в повній мірі скористатися всіма перевагами, які надає ця організація», – зазначає Василь Кравець.

Коментарі вимкнені.