Тернопільська міліція розшукує «мажора», котрий побив спортсмена-олімпійця

Тернопільський міський відділ внутрішніх справ за скоєння злочину розшукує Інака Максима Олеговича, 1984 року народження, мешканця обласного центру.

Таке оголошення з’явилося на сайті управління МВСУ в області, – повідомив 29 червня власкор ЗІКу.

Нагадаємо, резонансна подія трапилася у Тернополі на Великдень. Увечері в центрі міста молоді чоловіки гасали автомобілем вулицею Сагайдачного, від магазину «Молоко» до пам’ятника Іванові Франку і назад. Їм зробили зауваження відомі тернопільські спортсмени – біатлоніст, призер юніорського чемпіонату світу Олександр Починок та плавець, учасник двох Олімпійських ігор Олександр Волинець, котрі прогулювалися поряд. У відповідь молодики побили Починка, зламавши йому носа та… відкусивши частину вуха. Потовкли нападники і авто спортсмена, стрибаючи по ньому.

За цим фактом було порушено кримінальну у. Як згодом розповів сам потерпілий, травм йому завдав син відомого тернопільського бізнесмена Олега Інака. Тепер молодика розшукують як підозрюваного у скоєнні злочину.

 

-1 thoughts on “Тернопільська міліція розшукує «мажора», котрий побив спортсмена-олімпійця

  • 20:53 | 29.06.2011 о 20:53
    Permalink

    Міліція розшукує-сміх.Якби хотіли,то б затримали ще тоді як ці олені каталися на машині по тротуарах.Татко заплптив,щоб прикрити очі слідакам…

  • 23:15 | 29.06.2011 о 23:15
    Permalink

    дійсно, заплутана справа.матриця.Може одразу в інтерпол

Коментарі вимкнені.