Тернопільська облрада через ТВК не працюватиме

Засідання Тернопільської обласної ради, за винятком «бюджетної сесії», не проводитимуться, допоки обласна територіальна виборча комісія не введе до складу ради 14 нових депутатів від Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Про це на прес-конференції заявив глава Тернопільської облради Олексій Кайда, пише УНІАН.

Кайда зазначив, що його однопартійці з ВО «Свобода», «на відміну від трьох фракцій, які зірвали «бюджетну» сесію», не використали цю сесію для того, щоб добитися введення своїх депутатів.

«Але після цієї сесії ми поставимо ультиматум, і не відбудеться жодна сесія – ні чергова, ні позачергова, поки ТВК, підконтрольна, я так підозрюю, Партії регіонів, не розпочне працювати і не введе трьох нових депутатів від «Єдиного Центру», по одному – від УНП і Партії регіонів і 14 від «Свободи», – заявив Кайда.

Нагадаємо, в грудні 2010 року Кайда звинуватив обласну територіальну виборчу комісію в небажанні зареєструвати нових депутатів замість тих, які стали депутатами інших рад після виборів в місцеві ради. Про бездіяльність ТВК він також повідомив Центральну виборчу комісію з проханням навести порядок в обласній ТВК.

Коментарі вимкнені.