Тернопільські фани харківського гурту “Lюk” в шоці

Друзі, нам дуже важко повідомляти цю новину, але на сьогодні можна з упевненістю стверджувати, що групи Lюk в тій формі і складі, в яких вона перебувала останні 10 років більше немає …

Поки складно точно сказати, чи є цей факт остаточним розпадом або ж просто безстроковим творчою відпусткою .. Не хотілося б даремно вас обнадіювати, тому що ситуація найбільше близька до першого варіанту. Звичайно деякі члени групи продовжать займатися музикою, можливо, що навіть деякі з них продовжать це робити разом, але поки ми не готові стверджувати щось напевно. Щиро хочемо подякувати всім вам за той час, який ви були з нами. Ми ніколи не були по-справжньому популярною групою, але можемо точно сказати, що наші слухачі – найкраща публіка на цій планеті:)

PS. Найближчим часом ми викладемо своє останнє концертне відео на пісню «Олені» зняте на березневому виступі в Санкт-Петербурзі. Ще раз спасибі всім і хай вам не буде сумно, а то нам самим дуже сумно ..:)(:

PPS. Щодо EP .. у нас дійсно був новий матеріал і ми не прихильники творчих абортів, але поки що абсолютно неможливо сказати , що буде з цією музикою далі. Можливо коли-небудь деякі учасники групи його якимось чином запишуть, але коли це станеться – сказати не беремося. Нам всім зараз дуже не просто, повірте ..

Luk – Le Port / Lюk – Le Port (feat. S. Babkin) from Luk on Vimeo.

Коментарі вимкнені.