Тернопільські податківці завітали на День кар’єри у ТІСІТ

Нещодавно в рамках заходу «Дні Європи в ТІСІТ» у Тернопільському інституті соціальних та інформаційних технологій проведено День кар’єри. Саме у цей день тут відбувся конкурс студентських бізнес-ідей «Власна справа – від ідеї до успішного бізнесу». У проведенні конкурсу прийняв участь начальник відділу адміністрування ПДВ ДПА в Тернопільській області Сергій Господарик, представники кафедри економіки підприємства ТІСІТ, управління у справах сім’ї та молоді Тернопільської ОДА, відомі підприємці та меценати міста Тернополя.

Метою цього конкурсу було залучення молоді до підприємницької діяльності та формування позитивного іміджу підприємництва.

У вітальній промові до студентів Тернопільського інституту соціальних та інформаційних технологій Сергій Господарик зазначив, що освіта є визначальним фактором суспільного розвитку, досягнення кращих європейських стандартів життя, утвердження України в колі високорозвинених країн світу.

«Тож, дорогі студенти, саме від вас залежить майбутнє нашої держави, – зазначив Сергій Господарик – Переконаний, що ви не тільки здобудете грунтовні знання, але й збагатитеся духовною наснагою, любов’ю до рідної землі, готовністю і вмінням працювати на її благо, станете патріотами своєї країни, в тому числі ваш патріотизм проявлятиметься і у сплаті податків, адже це обов’язок кожного громадянина.

Нехай успіхи розкриють перед студентською молоддю нові можливості пізнання себе і світу, педагогам принесуть задоволення від оцінки їхніх ідей, а батькам – упевненість в щасливій долі своїх нащадків».

Студенти представили сім бізнес-ідей, які оцінила експертна рада. Бізнес-ідеї характеризувалися новизною та оригінальністю, як наприклад відкриття фірми „Незабутній подарунок”, футбольне кафе до Євро-2012, запровадження еколого-інформаційного центру в м. Тернопіль тощо.

Серед представлених студентами бізнес-ідей визначено переможців та присвоєно номінації.

Коментарі вимкнені.