Тернопільській “Ниві” шукають головного спонсора

Тернопільській “Ниві” шукають головного спонсора. Займається цим керівництво області. Тим часом команда продовжує виступи в другій лізі футбольного Чемпіонату України. Наразі здобуток “Ниви” за чотири проведені зустрічі – одна перемога, одна нічия та дві поразки.

В минулому турі “Нива” на виїзді зустрічалася із Чернігівською “Десною”. Долю зустрічі визначив єдиний гол господарів під кінцівку першого тайму. Надалі свої моменти обидві команди змарнували. Відтак мінімальна поразка “Ниви” – 0-1. Тернополяни із восьмого місця опустилися на одинадцяте, маючи в активі чотири очки та гру в запасі. Наступний матч “Нива” зіграє також на виїзді, у Івано-Франківську проти “Прикарпаття”, в суботу двадцять сьомого серпня. Тим часом чутки, що у команди врешті може з’явитися достойний спонсор підтвердив голова Тернопільської облдержадміністрації. Опікуватися командою запропонують бізнесмену, вихідцю із Заліщицького району Дмитру Фірташу.

– В мене відбулось декілька зустрічей з ним у Києві і нещодавно Дмитро Васильович приїжджав в свій рідний район. Він сьогодні інвестує в розвиток району і не тільки села а в цілому Заліщицького району біля двісті мільйонів гривень. Попереду в нас зустрічі, це вже в вересні місяці, де я хочу запропонувати Дмитру Васильовичу стати ну скажем основним спонсором футбольного клубу “Нива”, я думаю що нам вдасться з ним домовитися, – розповів ТВ-4 голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин ХОПТЯН.

 

Коментарі вимкнені.