Тернопільських підприємців чекають на Українсько-польській економічній конференції

Від імені організаторів Українсько-польської економічної конференції Генеральне консульство України в Кракові звернулось до Тернопільської міської ради з проханням сприяти залученню до участі в даному заході зацікавлених підприємців з Тернополя. Захід проходитиме 14-15.04.2011 р. у конференційному центрі «Двір у Томашовіцах».

Конференція буде присвячена питанням підтримки експорту та інвестицій в обох країнах, міжрегіональної торгово-економічної співпраці, співробітництва у сфері туризму, підготовки до Євро-2012 тощо.

Участь у конференції візьмуть представники маршалківської управи Малопольського воєводства, управи міста Краків, Міністерства економіки РП, польського та українського бізнесу, зокрема, банківських структур, торгово-промислових палат України та РП, МЗС України, економічного відділу Посольства України в РП та Генконсульства України в Кракові.

Підприємців, які мають бажання взяти участь у конференції, просимо звернутись до 28.03.11 року (включно) за номером телефону 25-18-95 (Матвієнко Анастасія Володимирівна – головний спеціаліст управління економіки, промисловості та праці).

Коментарі вимкнені.