Тернопільський депутат Михайло Головко хоче отверезити наш народ

Головним управлінням юстиції у Тернопільській області зареєстровано Тернопільську обласну громадську організацію «Твереза Тернопільщина». Основна мета діяльності – об’єднання зусиль членів організації для сприяння у поширенні правдивої інформації щодо здорового та тверезого способу життя на території Тернопільської області, а також задоволення і захист законних соціальних та інших конституційних інтересів та прав членів організації.
Головою «Тверезої Тернопільщини» став депутат міськради Головко Михайло Йосифович.
За словами пана Михайла, уже близько п’яти років він веде тверезий спосіб життя, намагаючись донести людям інформацію про смертельну небезпеку алкоголю. Таке рішення депутат прийняв у лютому 2006 року, коли вперше ознайомився з лекціями професора В. Г. Жданова про «Алкогольний і наркотичний терор проти Святої Русі». Коли ж Михайлу Йосиповичу під час застілля пропонують «перехилити чарочку», він відповідає: «Отрути не вживаю, і Вам не раджу».
Члени організації вважають, що якщо не отверезити наш народ зараз — через декілька десятків років від нього просто нічого не залишиться. Тому й гуртують людей особистим прикладом переконаного тверезника у могутній тверезницький рух. Вони не займаються боротьбою з пияцтвом і алкоголізмом, а також насильницьким нав’язуванням кому-небудь тверезого світогляду або тверезого стану, а лише надають науково обгрунтовану інформацію про алкоголь, тютюн та інші наркотики.
Рух «Твереза Україна» є позаполітичним (не підтримує будь-які політичні сили і не сприяє досягненню ними політичних цілей; не закликає до супротиву державній владі), позарелігійним (не торкається питань релігії) і некомерційним (не ставить за мету отримання прибутку і не включає до свого складу організацій комерційної спрямованості). Кожен учасник цього руху має власні політичні і релігійні переконання, при цьому він не нав’язує свою думку іншим соратникам.
У Тернополі до «тверезих» належать: приватний підприємець Олена Терьошина, Мар’яна Головко, маркетолог Молодіжного центру праці Оксана Дяків, співзасновник обласної громадської організації «Школа Здоров’я «Метаноя» Руслан Савчишин, член ТМГО «Патріот України, Галицькі сотні» Ростислав Мороз.

-1 thoughts on “Тернопільський депутат Михайло Головко хоче отверезити наш народ

  • 00:03 | 27.02.2011 о 00:03
    Permalink

    Завжди допомагатиму Михайлові і організації.
    І дуже-дуже рада, що маю схоже оточення.
    Приєднуйтесь 😉

    З любов’ю,
    Оксана Дякыв

  • 00:04 | 27.02.2011 о 00:04
    Permalink

    Завжди допомагатиму Михайлові і організації.
    І дуже-дуже рада, що маю схоже оточення.
    Приєднуйтесь 😉

    З любов’ю,
    Оксана Дяків

Коментарі вимкнені.