Тернопільський гурт “Echo Gardens” презентує другий альбом та перший тур Україною

Echo Gardens26 листопада з концерту у Франківську розпочнеться тур українського електронно-акустичного гурту “Echo Gardens”. Вже 27 листопада вони відвідають Тернопіль в  арт-кафе “Коза” (бульвар Шевченка 23) о 19:00 .

Тур відбуватиметься у підтримку нового альбому Purple, що вийде акурат в день першого концерту великого всеукраїнського туру. Гурт існує неповних два роки та рік тому випустив світ дебютний альбом “Midnight run” (2010) і декілька відеокліпів.

«Echo Gardens» не бояться експериментувати і пробувати поєднувати елементи різних стилів. Тому їх музика іноді буває трохи містичною, а персонажі схожі на казкових. Єдине, що залишається незмінним – проникливий вокал, легкість і спокій їх музики, з якими можна не боятись загубитись десь серед власних мрій.

Серед пісень гурту є як англомовні так і пісні українською мовою, яку навіть важко одразу впізнати за дещо західним звучанням, нетиповим для українських гуртів. І тому насьогодні «Echo Gardens» є мабуть найбільш перспективним молодим гуртом, який без сумніву можна назвати європейським.

Експериментують музиканти не тільки зі стилем і манерою гри. Так, у вересні 2011 музиканти були чи не єдиними учасниками з України на фестивалі електронної музики «Krater Gathering» в Молдові, де відіграли концерт. Наразі ж «Echo Gardens» закінчують працювати над другим альбомом, який і буде презентовано в рамках великого всеукраїнського туру.

«Echo Gardens» – це:
Наталія Рудяк – вокал
Роман Божко – гітара, клавіші
Лесик Рое – вокал, гітара, ударні
Наталія Багрій – флейта, альт, клавіші, вокал

Коментарі вимкнені.