Тернополян, котрі співають шансон запрошують на телебачення

У листопаді на Першому Національному стартує новий розважальний проект “Душа співає”, в якому всім охочим пропонується заспівати пісню в жанрі шансон, говориться в повідомленні на сайті державного каналу.

«Його учасником може стати кожен, хто любить душевну музику і співає „душею“», — йдеться в повідомленні, і зазначається, що достатньо заповнити анкету на сайті Першого Національного, прийти на кастинг і заспівати щось у жанрі шансон.

Надалі учасники проходять три тури, пояснюють організатори. У першому турі учасники виконують відому пісню в стилі шансон на свій розсуд, у другому — пісню з кінофільму, а в третьому пісню конкурсанту замовляють глядачі.

Після першого туру талан-шоу залишається чотири учасника, а після другого — три, у третьому турі визначається фіналіст, який отримає заохочувальний приз — запис у студії однієї своєї пісні і право брати участь у суперфіналі, яким завершиться проект.

«Переможець суперфіналу отримає суперприз: можливість записати свій альбом у студії та взяти участь у концерті Першого Національного, тобто вийти на одну сцену з зірками», — йдеться в повідомленні.

Як повідомляє Перший національний, виступи оцінює журі з чотирьох чоловік: двоє з них постійно будуть оцінювати виступи учасників — генеральний продюсер радіо Шансон Анатолій Євтухов і шансоньє Ігор Корж. У числі запрошених членів журі: Сніжана Єгорова, Гарік Кричевський, Олег Пінчук.

«Ми маємо на увазі шансон в широкому розумінні цього жанру. Пісні Джо Десена, Шарля Азнавура, Олександра Вертинського, Мірей Матьє, Лепса — це теж шансон. Є багато українських пісень в цьому стилі», — вважає директор ТО дитячих та молодіжних програм НТКУ Ніна Пономарьова

 

Коментарі вимкнені.