Тернополяни поїдуть на заробітки в інші регіони

Державній службі зайнятості України доручено розглянути можливість переміщення робочої сили в ті регіони, де в ній є потреба. Про це розповів Віце-прем‘єр-міністр України — Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко 3 березня 2011 після засідання Ради профспілок України.

Як повідомляє офіційний урядовий Інтернет-портал, Віце-прем’єр розповів, що він доручив Державній службі зайнятості напрацювати нові підходи у сфері працевлаштування, зокрема, розвивати можливості переміщення робочої сили в ті регіони, де в ній є потреба, і налагодити контакт з работодавцями, щоб отримувати інформацію про те, яких фахівців вони потребують.

«Ми зараз виробляємо абсолютно нові підходи до проблем працевлаштування, вивчаючи кращий світовий досвід. Людям, які втратили роботу, потрібно допомагати», — зазначив С. Тігіпко.

Нагадаємо, кількість вільних робочих місць, заявлених підприємствами, установами та організаціями в службі зайнятості, у січні 2011 року збільшилося на 4,6 тис., або на 7,2%, і на кінець місяця становила 68,5 тис.

Коментарі вимкнені.