Цирк той самий, в клоунів заміна

«Бог сотворив людину, та щоб вирізнити її з

Поміж інших сотворінь наділив її розумом»

Людина, видершись на верхній щабель районної влади (а яким методом?), одурманена успіхом та «величчю особистої «ваги» не може зупинитись, задуматись, чи завжди потрібна ця, не вельми приваблива самореклама, яка граничить з проявом самодурства.

За бюджетні кошти Козівського району закуплено лапараскопічну установку для Козівської лікарні. І що в цьому надзвичайного ? Тут пан Пудлик мусить провести «ВРУЧЕННЯ» запросивши обовязково «вождя» та поскільки «вождь» були заняті (можливо якесь чергове прослуховування «талантів» в черговій кнайпі), то вони направили чергового «циркача відбувала?» який був в цей день «черговим відбувайлом» по облдержадміністрації. Коли припиниться цей цирк? Хто зупинить цю клоунаду?

Невже ви не бачите власної немочі, самодурства та самореклами, кого ви маєте за дурнів ! Юрій Йосипович, вже на кінець, вилізьте з коротеньких штанців, станьте нормальною людиною. Ви нагадуєте «пацана з рогаткою», що полює за горобцями, та до цього запрошує власного дідуся який, вже теж з розуму вижив. Ви вручаєте плазмові телевізори, не вказавши за чиї кошти вони закуплені, Ви використовуєте кошти не за призначенням, (видали такий літературний «шедевр» з помилками з другого рядка і, ще презентуєте кому потрібно і не потрібно, щоб хтось та десь подумав «ото дурнувата Козова !» – Не Козова, а ви ! Ті хто таку «дурковану» продукцію видав, це ваша заслуга, це ваша знимка першою в цій «дуркованій» продукції ! Це є ваш портрет ! Ви, ще ні одного разу не відповіли конкретно на поставлені перед вами запитання !

В Козові піску не багато, спочатку подивіться куди засунути голову, щоб потім щось інше з вух не звисало !

А пану Желіховському теж захотілось безплатної реклами, чи пообідати аж до вечері, на «халяву» в Козові !  Декому на «халяву» і оцет солодкий !

Це так, не зовсім наша влада (ми їх не обирали, вони посади купували) виконує задачі гаранта, який одним гарантує, іншим обіцяє «гарантування» !

Це мій погляд на матеріали також опубліковані в газеті «Вільне слово» Козова №24 від 10.06.11р.

19.06.11 р І.Олійник

 

-1 thoughts on “Цирк той самий, в клоунів заміна

Коментарі вимкнені.