У Бережанах з’явився новий полковник

Командиру бережанського 777-го окремого полку матеріального забезпечення Сергію Фортельному наказом Міністра оборони України присвоєно чергове військове звання «полковник». Погони офіцеру, в присутності керівного складу понад тридцяти військових частин та установ тилу української армії, вручив 30 березня тимчасово виконуючий обов’язки заступника начальника тилу Збройних Сил України полковник Володимир Горюнов. Церемонія відбулася перед початком показових занять з планування та проведення заходів бойової підготовки, що пройшла вчора на базі бережанської військової частини.

Під час показових занять, учасники розглянули елементи системи планування заходів бойової підготовки у військовій частині .Їм було продемонстровано алгоритм підготовки нижчої армійської ланки до проведення занять з використанням наявної матеріально-технічної бази, яка дозволяє керівнику занять у короткі термін підготуватися і більш якісніше його провести.

Довідково:

Полковник Сергій Фортельний був призначений командиром бережанського 777 полку у лютому 2011 року. Проте у Бережанах він людина не нова. До цього він обіймав посаду начальника штабу цього ж полку.

Василь Лабай

Коментарі вимкнені.