У День Гніву під Києвом стрілятимуть

14 травня 2011 року Українська асоціація власників зброї збирає своїх членів та  друзів на черговий відкритий захід  –  GUN OPEN DAY.

Спортивно-стрілецький комплекс «Сапсан» вже втретє стане місцем зустрічі людей, які цінують красу зброї і в повній мірі усвідомлюють її значимість та силу. Українська асоціація власників зброї запрошує усіх бажаючих відвідати GUN OPEN DAY і провести суботній день у приємній компанії озброєних леді та джентльменів.

У рамках заходу відбудуться змагання серед дійсних членів Асоціації в трьох найпопулярніших класах: «пістолет», «карабін» і «мисливська рушниця».

Будь-хто з присутніх матиме можливість постріляти холостими набоями з культових моделей зброї (пістолет ТТ, автомати АКС-74У і АКМС, пістолети-кулемети ППШ і ППС, кулемети ДП-27, ПК, MG-34, ДШК), наданих партнером заходу – магазином військової історії «PARABELLUM».

Окрім цього, у вільному режимі працюватимуть стрілецькі майданчики, де кожен зможе продемонструвати свою стрілецьку майстерність.

«Так співпало, що одночасно з нашим заходом буде проходити «День гніву». Напевно, це символічно. Зростаюча в останні роки злочинність змушує наших співвітчизників все частіше замислюватися про власну безпеку, і саме в контексті володіння зброєю самооборони. Прийшов час говорити відкрито – Україні потрібен Закон про зброю, який дасть українцям право на володіння та приховане носіння короткоствольної нарізної зброї. І продовжуючи ламати стереотипи, сформовані в суспільстві, ми й проводимо GUN OPEN DAY, під час якого всі присутні ще раз зможуть переконатися, що людина зі зброєю – людина дисциплінована, підкреслено ввічлива. Вона відчуває відповідальність за себе, свою родину і дуже чітко усвідомлює рівень відповідальності перед оточуючими», – каже Голова Наглядової ради Української асоціації власників зброї Георгій Учайкін.

Партнерами GUN OPEN DAY стали магазин військової історії «PARABELLUM», столична мережа АЗС «КЛО», реєстратор доменних імен «imena.ua», клуб здоров’я «Dr. Korper Health Club», студія «Лимон», а також курс виживання «Warrior Way».

Спортивно-стрілецький комплекс «Сапсан», де 14 травня 2011 року об 11:00 розпочнеться GUN OPEN DAY, знаходиться за адресою: Київська область, м. Бровари, вул. Чкалова, 29.

Коментарі вимкнені.