У День народження Януковича тернополяни поставили чорні стрічки

Запрошення долучитись до акції поширювалось через мережу facebook.  Зголосилося до участі пів тисячі людей. Серед них – кілька десятків тернополян. Акцію назвали “Флеш-моб Україна без Януковича:9.07 д/н Януковича-день трауру на ФБ!”

– 9 липня день народження “гаранта” В.Ф. Януковича. Пропоную всім свідомим громадянам показати єднання щодо справжнього ставлення до такої події., – пише організатор, – День трауру і жалоби. І день ганьби для всіх тих запроданців-українців, які почали йому допомагати і робити для нього образ “державника”.

В цей день учасники акції поставили собі на аватари чорні стрічки. Також у менежі висловлюють свої думки стосовно “гаранта”. Організатори хочуть, щоб про день жалоби у ФБ дізнався сам Янукович.

– На 0.31 хвилину 9.07.2011 року обіцянки дотрималось рівно 28 чоловік… оскільки за 1,5 років суспільство нічого не навчилось, тоді – Януковича потрібно залишити на 30 наступних років, – пише орга (здоровья у нього вистачить, боягузства та терпіння в народу України також, друкарський станок НБУ гривни, аби скупити голоси надрукує у необхідній кількості без будь-яких обмежень, і без проблем)… ВІТАЮ ВСІХ ЗІ СВЯТОМ!

 

-1 thoughts on “У День народження Януковича тернополяни поставили чорні стрічки

Коментарі вимкнені.