У Тернопіль приїде “коронований” письменник

Тернополян запрошують на презентацію книжки Антона Кушніра «Urban strike», яка відбудеться 8 листопада в книгарні “Є” , м. Тернопіль, вул. Валова, 7-9. Початок – о 18:00.
Історія про молодих людей, які дорослішали у буремні 90-ті (коли розпався СРСР і Україна стала незалежною державою), а тепер відвойовують для себе життєвий простір у рідному місті. Випадково знайдена адреса електронної пошти змінює життя журналіста Майка. Він стає активістом химерного угруповання Urban Strike, яке організовує зухвалі витівки: футбол у підземній річці, пікнік на опорі лінії електропередач, протестну акцію проти нездорової їжі у фаст-фуді. Майк разом з новими друзями нищить безглузді рекламні білборди, готує вуличний фестиваль у закинутому будинку. Рівень напруги і ризику зростає, аж поки не постає питання: чи є межа, перед якою варто зупинитись?
Антон КУШНІР народився 1983 року в Києві. Закінчив Інститут журналістики Київського національного університету. У студентські роки мав перші літературні публікації у літературному альманасі «Святий Володимир». Тоді ж займався літературною критикою, матеріали виходили друком у «Дзеркалі тижня» та «Україні молодій». Очолював літературне угруповання «Шабаш». Веде блог «Транслітера» (translitera.org), присвячений книжковій культурі та паралітературним явищам. Дипломант літературного конкурсу «Коронація слова-2011».

Коментарі вимкнені.