У Тернополі були змагання з волейболу і футзалу

У Тернополі проведено першість області з волейболу серед дівчат 1996-1997 р.н. У змаганнях взяли участь 7 команд. Призерами стали: І місце – команда ОДЮСШ-1 м.Тернополя, ІІ місце – Великодедеркальська ДЮСШ “Колос”, ІІІ місце – Борщівська ДЮСШ.

А в спортивному залі ЗОШ № 26 м.Тернополя відбулись фінальні змагання з футзалу серед юнаків 1994-1995 р.н., у яких взяли участь 96 спортсменів (8 команд). Призерами змагань стали: команда ДЮСШ з футболу – 3 – І місце, ДЮСШ з футболу – 1 – ІІ місце, ДЮСШ з футболу – 4 -ІІІ місце.

Ще однією спортивною подією стало проведення в спортивному клубі “Галицькі леви” VІ юнацьких літніх спортивних ігор Тернопільської області з вільної боротьби серед юнаків 1994-1996 рр. н.

У змаганнях взяли участь 69 юнаків з Борщівського, Збаразького, Теребовлянського, Підволочиського, Чортківського районів та м.Тернополя.

Крім того у смт. Ланівці, містах Козова, Підволочиськ, Теребовля проведено зональні змагання з футзалу серед юнаків 1996-1997 рр.н., у яких взяли участь 21 команда (252 учасники). У фінальну частину змагань вийшли команди ДЮСШ: Ланівці – Шумськ, Козова – Бережани, Тернопіль – Збараж, Гусятин – Тернопіль.

Коментарі вимкнені.