“У Тернополі через ненависть до росіян… знесено пам’ятник Пушкіну” – міф з Росії

Пам’ятник Пушкіну у ТернополіНа  Політичному форумі про політичні події в Росії, Україні та колишніх країнах СССР   жваво обговорюється питання про те, чому українці (навіть, якщо точніше – галичани) не люблять москалів. Припущень є чимало, адже тема зайняла вже понад п’ятдесят сторінок. «Происхождение ненависти галичан ко всему русскому. Ведь в составе России они не были, их постоянно гнобили то поляки, то венгры, то австрияки. А вот ненавидят они Россию. Почему»? – запитує  автор теми.

Дехто відповідає, що українці – просто неотесаний народ, якому ще служити і служити в Європі… Мовляв, ми росіяни – спокійні, а хай би спробували галичани висловити претензії до поляків. «А россиянам? Так там святая простота – даже внимания не обратят»…

Хтось переконує, що найбільше росіян ненавидять фіни, а не українці…

Тим не менш, особливо нас заінтригувало повідомлення, у якому йдеться про те, що у Тернополі через ненависть до росіян… знесено пам’ятник Пушкіну.

«Памятники Пушкину снесены в Дрогобыче, Тернополе, Золочеве, исчезло его имя с улицы во Львове»…  Пропонуємо нашим читачам долучитися до обговорення і переконати форумчан, що памятнику Пушкіну принаймні  у Тернополі точно нічого не загрожує.

 

-1 thoughts on ““У Тернополі через ненависть до росіян… знесено пам’ятник Пушкіну” – міф з Росії

  • 14:55 | 5.10.2011 о 14:55
    Permalink

    так это не миф с России а с Тернополя. А руздила этот миф госпожа Чашка с партии “свобода”. Читайте сайт 4-6 месячной давности. Памятник Пушкину спать ей спокойно недает. И не переводите с больной головы на здоровую. Вы даже боитесь подписаться под статъей.

Коментарі вимкнені.