У Тернополі чоловік стріляв по сусіду, щоб спровадити його з помешкання

Днями в одному з мікрорайонів обласного центру серед білого дня на вулиці роздалися крики та постріли. Як з’ясували правоохоронці, у такий протиправний спосіб мешканець одного з приватних помешкань проганяв з будинку сусіда.

45-річний чоловік родом з Балкан. Іноземець одружився з тернополянкою та оселився у її будинку. Вирішив провести ремонт помешкання, а на допомогу покликав сусіда. Дружина запросила чоловіків пообідати та поставила на стіл пляшку горілки. Коли спиртне було розпито, майстри вирішили продовжити роботу. Але випите таки далося взнаки, – розповідають в УМВС України в Тернопільській області, бо сусід, встаючи перечепився та штовхнув стіл. Посуд з наїдками перекинувся та побився. Захмелілий господар від обурення втратив контроль над собою. Він витяг зі сховку пневматичний пістолет і вирішив провчити незграбного гостя. А щоб бідолаха таки добряче налякався, прихопив ще й пневматичну рушницю. Озброєний хуліган кинувся на сусіда.

Переляканий чоловік вибіг з будинку та почав втікати від озброєного іноземця. І хоча той, стріляючи по жертві, на щастя, жодного разу не влучив, та стрілянина на вулиці серед білого дня не на жарт налякала усіх мешканців району.  Міліціонери вилучили зброю та передали на дослідження. Правопорушника притягнуто до адміністративної відповідальності.

Коментарі вимкнені.