У Тернополі капітально відремонтують 7 доріг – міськрада

дорога ТернопільщинаЧи буде капітальний ремонт доріг Тернополя ефективним і довгостроковим, мешканцям обласного центру невідомо. Міська рада запланувала цього року капітально відремонтувати у місті 7 доріг, на які витратить майже 5,5 мільйонів гривень.

Ярослав Копча, головний інженер відділу технічного нагляду міськради: «Із 1 серпня заплановане перекриття вулиці Коперника для проведення капітального ремонту. Далі буде ремонт на вулицях Київській та Лесі Українки».

Проте чи відповідає технологія проведення ремонтних робіт усім необхідним вимогам – виникають сумніви. Роботи по усуненню дорожніх ям, за якими спостерігала знімальна група телеканалу ІНТБ, тривають протягом двох-трьох днів, незважаючи на те, що такі строки не дозволяють верхньому шару асфальту міцно закріпитись і згодом не просідати чи тріскати.

Натомість головний інженер відділу технагляду Тернопільської міської ради запевняє, що їхні служби працюють за усіма встановленими нормами.

Ярослав Копча, головний інженер відділу технічного нагляду міськради: «Практично відразу заливається праймер і відразу закладається асфальтобетон».

Окрім капітальних ремонтів головних вулиць міста міська рада час від часу проводить і поточні ямкові ремонти.

Опитані знімальною групою ІНТБ тернопільські водії в цілому негативно відгукуються про стан міських доріг. Кажуть: яма на ямі. Також їм не подобається якість виконаних робіт, оскільки, розповідають вони, за кілька місяців на відремонтованій ділянці знову з’являються вибоїни.

 

-1 thoughts on “У Тернополі капітально відремонтують 7 доріг – міськрада

  • 23:09 | 21.07.2011 о 23:09
    Permalink

    цікаво скіки капремонтів доріг було за Заставного за всю каденцію. Пригадується – кусок збаразької і кусок Шептицького і все. А тут аж 7!

Коментарі вимкнені.