У Тернополі на доплату до пенсій воїнам ОУН-УПА передбачено 246 тис. грн

У міському бюджеті Тернополя на доплату до пенсій воїнам ОУН-УПА передбачено 246,6 тис. грн, із них за рахунок субвенції з обласного бюджету передбачено 66,6 тис. грн.

Загалом видатки на соціальний захист населення в бюджеті міста передбачено в сумі 150,1 млн грн проти минулорічних 142,6 млн грн, що на 5,3% більше минулого року і склали 25,3% до загальних видатків бюджету.

Як зазначили в мерії, видатки на відшкодування житлових субсидій та пільг окремим категоріям громадян за ЖКГ збільшилися цього року в порівнянні з минулим роком на 6 млн грн і склали 28,9 млн грн.

Також зросли субвенції на виплату допомог сім’ям з дітьми, які складуть в бюджеті міста 107,7 млн грн проти 105,7 млн грн, в минулому році.

За рахунок власних коштів міського бюджету на відшкодування витрат підприємствам і установам за надані пільги по оплаті за житлово-комунальні послуги репресованих і реабілітованих громадянам, воїнам ОУН-УПА, дітям-сиротам, які додатково надані міською радою виділено 820 тис. грн., – повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.

Коментарі вимкнені.