У Тернополі процвітає інтелектуальне піратство

Тернопільські податкові міліціонери з початку року виявили 14 економічних злочинівТернопільські податківці вилучили з незаконного обігу близько 1000 неякісних DVD-дисків.

 Співробітниками податкової міліції Тернопільської області на території центрального ринку м. Тернополя  задокументовано факти реалізації  DVD-дисків з аудіовізуальними творами без контрольних марок встановленого взірця, яку організував приватний підприємець з Тернополя, найнявши для цього кількох громадян.

Популярні збірки зарубіжного кіно, мультфільмів та відео кліпів реалізовувались громадянам по ціні 35 грн. за один диск без будь-яких дозвільних документів/

Всього працівниками податкової міліції виявлено та вилучено з незаконного обігу близько 1000 примірників DVD-дисків з аудіовізуальними творами без контрольних марок встановленого взірця на загальну суму  майже на 35 тисяч гривень.

За таке порушення статтею 1649 Кодексу України про адміністративні правопорушення  передбачено покарання у вигляді накладення штрафу від десяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією цих примірників аудіовізуальних творів.

Матеріали за вказаним фактом направлені до органів внутрішніх справ.

 

За матеріалами управління податкової міліції ДПА в Тернопільській області

Коментарі вимкнені.