У Тернополі проведуть чемпіонат вболівальників Євро 2012

Про це розповів міський голова Тернополя Сергій Надал. Як повідомив мер, проект «Організація символічного чемпіонату Європи серед вболівальників у м. Тернополі» створив тернопільський журналіст Денис Лучка. Він отримав за нього друге місце у конкурсі бізнес-ідей до Євро-2012. Суть його ідеї – у проведенні за тиждень до «Євро-2012» чемпіонату для вболівальників. Це, на думку автора ідеї, приверне увагу туристів та дасть додаткові надходження в міський бюджет.

Як розповів Сергій Надал, ті, що представляли інвестиційні проекти на конкурсі бізнес-ідей, матимуть можливість їх втілити, однак не всі ідеї реалізують в тому вигляді, в якому вони представлені. Адже чимало з них потребують доопрацювання.

– Ми дали доручення профільним управлінням, щоб вони допомогли авторам вдосконалити та втілити проекти, – повідомив міський голова.

 

-1 thoughts on “У Тернополі проведуть чемпіонат вболівальників Євро 2012

  • 10:44 | 30.06.2011 о 10:44
    Permalink

    На жаль, запізнився Тернопіль з такою ідеєю. Минулого тижня відбувся такий чемпіонат у Львові, у ньому взяло участь досить багато команд з усієї Європи. У 2012 році, Єврофан у Львові відбудеться знову, і зважаючи на чемпіонат Європи мабуть пройде із значно більшим розмахом.
    Не думаю, що Тернопіль запропонує щось цікавіше. Варто повернутися до попередньої ідеї, а саме – проведення дитячого футбольного турніру.

  • 10:24 | 1.07.2011 о 10:24
    Permalink

    Проводьте й у Тернополі таке. Тернопіль не бачив, що було у Львові. Ідею Лучки, очевидно, хтось спер. Або сам продав ))))

Коментарі вимкнені.