У Тернополі відбудеться флорбольний турнір – Ternopil Winter Cup

3 грудня в офісному приміщенні ТОФФ (Тернопільська обласна федерація флорболу) провели жеребкування 2-го туру чемпіонату України з флорболу серед команд Вищої ліги Західної конференції. Змагання відбудуться у Тернополі 10-11 грудня.

Дорослі команди-учасниці Ternopil Winter Cup утворили одну групу, адже луцька команда Wild West знялася із чемпіонату. Пропонуємо вашій увазі результати жеребкування:

1. КФК (Київ), 2. YМСА (Луцьк), 3. ФлК Тернопіль, 4. Лемберг (Львів), 5. Скіф (Новий Розділ).

Поєдинки відбудуться у спортивному залі ДЮСШ № 3, що на вулиці Братів Бойчуків 2. Початок матчів – 10:00. ВХІД  ВІЛЬНИЙ.

Система розіграшу буде носити змішаний характер: у перший ігровий день команди зіграють кожна з кожною, і згідно із зайнятими місцями розіграють півфінали у неділю за схемою 1-4 та 2-3. Колектив, що посяде 5-е місце, автоматично припинить боротьбу за призові місця туру.

– Це буде насичений та цікавий тур. Вже у перший ігровий день буде визначено фізичну підготовку команд, а також тактичні хитрощі тренерського штабу. Система розіграшу дає змогу комбінувати все це та ускладнює прогнозування переможця. У нас є всі шанси,щоб перемогти у рідних стінах у 2-му турі:кияни приїдуть без шведських легіонерів, не буде латвійців у складі Лемберга. Тому я налаштовую своїх хлопців лише на абсолютну перемогу! – ділиться прогнозами головний тренер команди ФлК Тернопіль, Володимир Смолка.

Результати жеребкування серед юніорів (U-16):

Група “А”: 1. ЗОШ № 24 (Тернопіль), 2.Фавор (Нетішин), 3.Salters (Дрогобич), 4. Freedom (Калуш)

Група  “В”: 1.Скіф-2 (Новий  Розділ), 2. Київ+YМСА (Київ), 3. Шахтар (Червоноград), 4. “Гладіатори” (Львів), 5. Sensation Victory (Новояворівськ).

Матчі юніорів відбудуться в приміщенні спортзалу  ЗОШ № 26,що на бульварі Куліша 7. Початок матчів – 10:00

До початку видовищної події Ternopil Winter Cup залишилося лише 5 днів. Не пропусти можливість відвідати ці змагання. Прийди та підтримай флорбольний клуб Тернопіль в спортивний зал ДЮСШ № 3, що на вулиці Братів Бойчуків 2.

sports.te.ua


Коментарі вимкнені.