У Тернополі вирішували проблему води

Перший заступник голови обласної державної адміністрації – голова обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій – Микола Головач відкрив засідання.

Йшлося про необхідність виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету для завершення проведення першочергових робіт по очистці шлюзів від водо болотної рослинності, ліквідації загрози виникнення надзвичайної ситуації на Горішньо-Івачівському водосховищі і забезпечення безпечного пропуску високих поверхневих вод в басейні р. Серет.

«Головному фінансовому управлінню облдержадміністрації підготувати проект розпорядження голови обласної державної адміністрації про виділення управлінню з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації коштів в сумі 9,1 тис. гривень з резервного фонду обласного бюджету для завершення проведення першочергових робіт по очистці шлюзів від водоболотної рослинності та ліквідацію загрози виникнення надзвичайної ситуації на Горішньо-Івачівському водосховищі, – зазначив Микола Головач. – Тернопільському міжрайонному управлінню водного господарства терміново виконати першочергові роботи по очистці шлюзів від водоболотної рослинності та ліквідувати загрозу виникнення надзвичайної ситуації на Горішньо-Івачівському водосховищі».

Крім того, на комісії вирішили підготувати пропозиції про внесення змін до обласного бюджету у грудні 2011 року щодо фінансування в сумі 99,0 тис. гривень поповнення запасів регіонального матеріального резерву за рахунок невикористаних коштів резервного фонду обласного бюджету у 2011 році і подати їх на розгляд чергової сесії обласної ради.

Коментарі вимкнені.