У “Тризубі” розповіли, як його хочуть знищити

Правоохоронців зовсім не цікавить відрізання голови пам’ятнику Сталіна. Їх цікавить націоналістична організація “Тризуб”, – пише Газета по-українськи.

 

Про це сказав заступник голови ВО “Тризуб” Андрій Тарасенко вчора у Запоріжжі під час судового засідання.

 

“Майже всі допити підсудних проводили через детектор брехні. Застосування цього приладу свідчить про те, що правоохоронців зовсім не цікавить відрізання голови Сталіна. Їх цікавить лише наша організація, – сказав він. – “Тризуб” – один із небагатьох механізмів, який може вплинути на владу в Україні. Зараз ситуація радикалізується, зростають революційні настрої. Саме через це влада хоче знищити нашу організацію”.

 

Підсудним “тризубівцям” інкримінують пошкодження майна в особливо великих розмірах.

 

“Запорізька організація комуністів нарахували збитків на суму 374 тисячі гривень. Сам пам’ятник коштує 60-70 тисяч. Решта — витрати на обмивання пам’ятника. У розрахунки вони внесли витрати на оренду польової кухні, приготування каші, купівлю квітів для ветеранів, оплату їхнього проїзду та прибирання території. Висновок напрошується сам – всім цим керують з Банкової. Адвокати та депутати, які розмовляли зі слідчими, на наші питання про правомірність цих дій, лише розводили руками, піднімали очі вгору і казали: “Вказівки нам дає дядя з Києва. Ми в цьому ділі крайня жопа, яка потім буде за це відповідати”, – розповів Тарасенко.

 

“Довести провину хлопців у законному порядку неможливо, але, враховуючи наше кривосуддя, можливо все”, – підсумував активіст.

Коментарі вимкнені.