У центрі Тернополя не будуть “рубати” скверик (відео)

Фото: За Збручем

На деяких Інтернет-ресурсах з’явилась  інформація, що на сесії міської ради надали дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею до 0,09 га на вулиці Танцорова, а іншими словами – будуть рубати скверик і будувати там базар. Джерелом інформації був депутат міської ради Петро Гринчишин, який досить часто любить робити гучні заяви. «Погляд»вирішив дізнатись як все є насправді.

«Ніхто не буде вирубувати скверика та його забудовувати. Планується задіяти частину заасфальтованої стоянки для комерції. Зараз ведеться роз’яснювальна робота з населенням прилеглої до даної земельної
ділянки території», – зазначив секретар міської ради Ігор Турський.

“Як тільки-но комунальне підприємство, на яке було виділено ділянку, отримає акт на землю, в любий час може бути розпочате будівництво торгових рядів. Безперечно,  буде знищена частина скверу.” – прокоментував депутат міської ради Петро Гринчишин.

Фото: За Збручем

На даному етапі це лише розроблення проекту землеустрою, після чого його мають ще затвердити. Якщо мешканці мають бажання впливати, то це варто робити через депутатів міської ради, які закріплені за даним округом. А саме, Дзюбак Олена (Партія регіонів), яка приймає громадян в п’ятницю з 17.00 до 19.00 год. в приміщенні спортивного комплексу Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя (вул. Білогірська) та Напора Олег, який приймає громадян в п’ятницю з 17.00 до 19.00 год. в приміщенні гуртожитку Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя (вул. Митрополита Шептицького, 13)

-1 thoughts on “У центрі Тернополя не будуть “рубати” скверик (відео)

  • 20:03 | 11.07.2011 о 20:03
    Permalink

    Подивимось… подивимось… Нас так навчили, що ми вже на холодну воду дмухаємо. Нікому не вірю. Свободі буде собі дорожче – якщо полізуть рубати.

Коментарі вимкнені.